student_bani.jpg Universitatea Politehnica din Bucureşti a alocat burse de studiu lunare pentru doctoranzi în cuantum de 1.500 lei, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al instituţiei de învăţământ superior, Cornel Chira.

„Universitatea Politehnica din Bucureşti face parte din categoria universităţilor de cercetare avansată şi educaţie. Astfel, în cadrul sesiunii septembrie – octombrie 2012 organizează admitere pentru ciclul III, cel de doctorat, dând astfel posibilitatea studenţilor să-şi continue studiile şi să-şi desăvârşească pregătirea profesională într-o şcoală unde tradiţia se manifestă prin profesionalism la standarde academice şi ştiinţifice de înaltă calitate. UPB a alocat burse de studiu lunare, în cuantum de 1.500 lei”, a spus Chira.

Potrivit acestuia, UPB are ca misiune de bază formarea de specialişti pentru cele mai complexe domenii ale economiei şi industriei naţionale care vor avea o bogată pregătire teoretică şi practică, fiind capabili să gestioneze cu succes problemele tot mai complexe din industria românească. AGERPRES