univ_politehnica_buc.jpgUniversitatea Politehnica din Bucureşti va organiza, în perioada 6-8 aprilie, a IV-a ediţie a evenimentului academic „POLIFEST”. Pe toată durata manifestărilor, facultăţile din cadrul Universităţii vor participa, cu standuri proprii, la Ziua porţilor deschise, care implică şi vizite în laboratoare sau amfiteatre pentru o cunoaştere cât mai bună a ofertei de studii şi a perspectivelor de carieră.

De asemenea, în cadrul evenimentului vor avea loc conferinţele ştiinţifice, susţinute de către reprezentanţi ai companiilor partenere, expoziţii de echipamente şi tehnologii noi, dar şi o prezentare a institutelor culturale din Uniunea Europeană.

„POLIFEST a devenit un eveniment consacrat al Universităţii Politehnica din Bucureşti şi pentru toţi cei interesaţi de comunitatea noastră academică, de rezultatele noastre profesionale, de studenţii şi absolvenţii universităţii. Evenimentul se doreşte a fi dedicat atât colaborării dintre mediul academic şi cel socio-economic, cât şi celui mai mare târg de prezentare a ofertei educaţionale a unei universităţi”, susţin organizatorii evenimentului.

Deschiderea festivalului va avea loc în data de 6 aprilie la Rectoratul UPB. AGERPRES