usamv_cluj.jpgUniversitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Cluj-Napoca a participat în perioada 9-13 aprilie 2014, la cea de-a XV-a ediţie a Târgului GAUDEAMUS, organizat la Cluj-Napoca. Evenimentul a fost organizat de Radio România (Centrul Cultural Media Radio România – echipa GAUDEAMUS și Radio România Cluj), cu sprijinul Primăriei Municipiului Cluj-Napoca.

La ediţia din acest an, cei 97 de expozanţi reprezentaţi la târg, aparținând domeniilor majore de activitate de pe piețele editorială și educațională, au fost prezenţi cu 64 de standuri, târgul având o suprafaţă de peste 500 mp de standuri, amenajați într-un pavilion cu suprafața de 900 mp, ceea ce egalează recordul înregistrat la ediția precedent. Conform monitorizării zilnice realizate de către organizatori, numărul vizitatorilor a fost de circa 23.000.

Pe parcursul celor cinci zile ale târgului, Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Cluj-Napoca a prezentat un stand bogat cu cărţi de specialitate ale editurii universităţii, AcademicPres, organizând şi câteva lansări de carte ale cadrelor didactice, care s-au bucurat de un mare succes la public.

În cadrul galei de decernare a Premiilor Târgului GAUDEAMUS Cluj-Napoca 2014, organizatorii au acordat Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj-Napoca, Premiul Educaţia.