USAMV Cluj-Napoca a premiat elevii clujeni de elită

usamv_cj_olimpici.jpgPe 18 noiembrie, la Colegiul Academic Cluj-Napoca a avut loc festivitatea de premiere a elevilor care au obţinut rezultate de excepţie la olimpiadele naţionale şi internaţionale, eveniment organizat de Inspectoratul Şcolar Judeţean Cluj, în parteneriat cu Consiliul Judeţean Cluj. La acest eveniment au participat şi reprezentanţi ai universităţilor clujene, care au premiat, fiecare, la rândul lor, câţiva elevi cu rezultate excepţionale la diverse discipline.

Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Cluj-Napoca a fost reprezentată de domnul Prorector academic, Prof. Dr. Ioan Rotar, care a acordat cinci premii următorilor elevi: Fărăuanu Emanuel – menţiune la Olimpiada Naţională de Fizică (elev în clasa a IX-a la Colegiul Naţional Emil Racoviţă Cluj-Napoca); Ile Andrei Gabriel – menţiune la Olimpiada Naţională de Fizică (elev în clasa a X-a la Colegiul Naţional Emil Racoviţă Cluj-Napoca); Tomescu Vlad Ioan – menţiune la Olimpiada Naţională de Fizică (elev în clasa a XI-a la Colegiul Naţional Emil Racoviţă Cluj-Napoca); Tripon Vlad – menţiune la Olimpiada Naţională de Biologie (elev în clasa a X-a la Liceul Teoretic Nicolae Bălcescu Cluj-Napoca); Brişan Alexandru – premiu special la Olimpiada Naţională de Chimie (elev în clasa a XI-a la Colegiul Naţional Emil Racoviţă Cluj-Napoca).

În alocuţiunea sa, Prorectorul USAMV Cluj, Prof. Dr. Ioan Rotar, subliniat că Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Cluj-Napoca şi-a făcut un titlu de onoare din participarea la Gala Excelenţei în Educaţie şi din sprijinirea tinerilor cu rezultate deosebite la concursurile şcolare, acestea cu gândul ca mulţi dintre ei să urmeze cursurile din cadrul universităţii noastre. De asemenea, a mai apreciat că tinerii premiaţi vor fi elitele societăţii de mâine. Premiile oferite de USAMV Cluj au constat în diplome de merit, cărţi de specialitate şi materiale promoţionale.