A 14-a ediție a Conferinței Internaționale pentru Fizica Alimentelor si-a schimbat arhitectura si va avea loc în perioada 5-6 noiembrie 2020 via ZOOM. Organizatorul conferintei ramane Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad” din Iași.

Evenimentul va reuni experți naționali și internaționali în acest domeniu, pentru a împărtăși din cunoștințele și expertiza lor, contribuind astfel la dezvoltarea și progresul domeniului fizicii alimentelor și al domeniilor conexe.

Printre vorbitorii de top ai ediției se vor număra: András S. Szabó – Președinte, Societatea Internațională a Fizicienilor Alimentari, Gianluca Caruso – Profesor în sectorul științific și didactic al legumelor și florilor, Universitatea din Napoli Federico II și Universitatea din Molise, Gábor Zsivánovits – Profesor la Institutul de Cercetare și Dezvoltare Alimentară, Plovdiv, Bulgaria, Zuzana Hlaváčová – Profesor la Departamentul de Fizică la Universitatea Agricultură din Nitra, Republica Slovacă, Dan Cristian Vodnar – Profesor la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară Cluj-Napoca, România, Vasile Stoleru – Profesor la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară, Iași, România.

 

Noile taxe de participare sunt considerabil mai mici.

 

Pentru detalii suplimentare și înregistrare, accesați site-ul web al evenimentului: www.icfp.ro.