usr_logo1.jpgUniunea Studenţilor din România va decerna 10 premii ale excelenţei în educaţie, cu prilejul celei de-a VII-a ediţii a Congresului Studenţilor din România, eveniment care va avea loc pe 17 mai în Aula Magna a Academiei de Studii Economice din Bucureşti. Astfel, Congresul are în anul 2014 un număr de 3 componente de bază: 8 workshopuri ce surprind cele mai importante elemente ale sistemului educaţional, desfăşurate pe data de 16 mai la Universitatea Româno-Americană, Adunarea Plenară şi Premiile Excelenţei în Educaţie.

Concursul dispune de un număr de zece categorii la care studenţii se pot înscrie: Premiul pentru cel mai bun student din domeniul Tehnologia Informaţiei, Premiul pentru cel mai bun student din domeniul Sănătăţii, Premiul pentru cel mai bun student din domeniul Economie şi Business, Premiul pentru cel mai bun student din domeniul Sport, Premiul pentru cel mai bun student din domeniul Inginerie, Premiul pentru cel mai bun student din domeniul Drept, Premiul pentru cel mai bun student din domeniul Arte, Premiul pentru cel mai bun student din domeniul Ştiinţe Sociale, Premiul pentru cel mai bun student din domeniul Ştiinţe Exacte şi Ştiinţe ale Naturii, Premiul pentru cel mai bun student din domeniul Ştiinţele comunicării.

Potrivit unui comunicat de presă al USR remis luni AGERPRES, un candidat poate fi recomandat de către o altă persoană prin completarea formularului de la categoria ‘Recomandă un student’, urmând să fie contactat de către organizatori pentru înscrierea oficială în concurs. Înscrierea se realizează după ce un participant va accesa formularul disponibil pe site. AGERPRES