Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca (UTCN) și-a sărbătorit  pe  6 iunie absolvenții promoției 2021, print-o festivitate care s-a desfășurat online pe canalele de YouTube și facebook ale universității. Reprezentanții conducerii universității,  decanii celor douăsprezece facultăți, alături de Primarul Municipiului Cluj-Napoca și reprezentanți ai marilor companii, s-au reunit pentru a felicita absolvenții promoției 2021 și a-i face conștienți de valoarea drumului pe care l-au parcurs. Evenimentul online a păstrat ca structură tradiționala festivitate organizată de UTCN în fiecare an, șefii de promoție ai fiecărei facultăți s-au adresat colegilor lor iar reprezentanții companiilor au transmis mesaje de felicitare și de motivare absolvenților.

Ne-am fi dorit să vă vedem pe voi toți la momentul unic al miilor de toci aruncate în aer, gest simbolic al trecerii voastre de la statutul de student la cel de absolvent. Din păcate, anul acesta lucrurile stau diferit. Viața alege uneori pentru noi iar acest eveniment organizat online este un astfel de moment. Trebuie să-l acceptăm și să-l urmăm. De mâine veți deveni și voi ambasadorii școlii noastre, alăturându-vă celor peste 95 000 de alumni care au studiat aici în cei 101 ani de existență a universității noastre”, a subliniat Rectorul UTCN, Prof.dr.ing. Vasile Țopa, în mesajul adresat absolvenților.

Imediat după transmiterea online, festivitatea  a înregistrat peste 2000 de vizionări. Evenimentul poate fi urmărit accesând link-ul https://youtu.be/xdhIkLBDohM.