UVVG a oferit cinci burse olimpicilor la română

olimpici uvvg arad.jpgUniversitatea de Vest „Vasile Goldiş”, prin prof. univ. dr. Iovan Marţian, prorector al UVVG, a premiat cinci participanţi la Olimpiada Naţională de Limba Română „George Călinescu”, care au obţinut rezultate foarte bune.

Prof. univ. dr. Iovan Marţian, prorector al „Universităţii de Vest Vasile Goldiş” a declarat că diplomele Universităţii şi volumele de cărţi au fost acordate pe criteriul şi nivelul de originalitate a lucrărilor şi gradul în care participanţii la olimpiadă stăpânesc şi utilizează expresiile literar artistice.

De asemenea, Senatul Universităţii a acordat cinci burse Vasile Goldiş participanţilor la olimpiadă, în funcţie de performanţa obţinută. Bursele acordate sunt pentru specializări în limbi moderne aplicate, psihologie, pedagogie şi drept.
„Olimpicii din Arad sau orice alt centru din ţară care au obţinut performanţe la olimpiada de română pot să vină să opteze pentru una din cele cinci burse Vasile Goldiş, care înseamnă scutire de orice taxă de şcolarizare”, a precizat prof. univ. dr. Iovan Marţian.