uvvg_bekescsba.jpgIn urma invitatiei primite de catre Facultatea de Stiinte Economice a Universitatii de Vest „Vasile Goldis” din Arad, din partea Universitatii Szent István din Békéscaba, la Conferinta Internationala organizata anual cu ocazia Zilelor Stiintei, care a avut loc luna trecuta, Facultatea de Stiinte Economice din cadrul UVVG Arad, a trimis lucrari ale mai multor profesori universitari.

Este vorba de:

– prof. univ. dr. Dorina ARDELEAN, conf.univ.dr. Ladislau KLEIN, lect. univ. drd. Andrei ANGHELINA, asist.univ.drd. Daniela POPA;

– conf.univ.dr. Ioan Alexandru SZABO: „Modul de manifestare a principiilor de organizare in cadrul sistemului de control financiar in Romania” si „Rolul pragului de semnificatie in procesul decizional al auditului financiar”;

– conf. univ. dr. Vichentie MANIOV, prof. univ. dr. Horatiu SOIM: Change management during crisis in consulting firms;

– student Mihaela ALEXA: Study of consumer behaviour for a distribution company

– student Ioana MUSCA: Entrepreneurship in Romania during nowadays economic crisis.

Lucrarea “Change management during crisis in consulting firms” prezentata de catre conf. univ. dr. Vichentie Maniov in cadrul sectiunii Stiinte Umane a captat interesul auditoriului in sensul pozitiv; s-au pus intrebari, s-a comentat, s-au dat exemple din mediul de afaceri etc.

Totodata, studentii din Romania, Ungaria si Slovacia la un concurs cu sustinerea unei tematici din domeniul economic. Cele doua lucrari prezentate de catre studentii Universitatii de Vest VASILE GOLDIS din Arad au fost apreciate atat de catre juriu cat si de catre ceilalti participanti, astfel incat li s-au acordat urmatoarele premii:

– Mihaela ALEXA – Premiul special pentru lucrare si sustinerea acesteia;

– Ioana MUSCA – Premiul special pentru lucrare si sustinerea acesteia.