uvvg_ecomediu.jpgUniversitatea de Vest „Vasile Goldiș” a participat, în perioada 15-17 octombrie, la cea de-a XII-a ediție a Târgului Ecomediu, organizat de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad, care a devenit, în timp, un expozant tradițional.

Ecomediu este cel mai mare eveniment de profil din vestul României și unul dintre cele mai importante la nivel național reunind atât o Expoziție de echipamente, tehnologii și servicii pentru protecția mediului cât și o Conferință internațională cu o tematică generoasă „Practici și experiențe în domeniul protecției mediului”.

Prof. univ. dr. Horațiu Șoim, prorector pentru antreprenoriat din cadrul Universității de Vest „Vasile Goldiș”, a subliniat: „Universitatea noastră a participat și în acest an cu un stand impresionant, care sintetizează eforturile și implicarea de care dau dovadă colegii noștri în ceea ce privește teme actuale ale societății contemporane – protecția mediului, economisirea de energie, utilizarea resurselor regenerabile. Prin programele noastre de conștientizare, dintre care aș menționa proiectul ‘SHEEP – A School Panel for Efficient Energy Products’ – ‘Școlile pentru produse eficiente din punct de vedere energetic’ – care s-a adresat elevilor din liceele arădene, accentuăm ideea de implicare a tuturor pentru a face din lumea noastră un loc mai bun de trăit”.