Vizualizarea lucrărilor de la sesiunea august-septembrie a examenului de Bacalaureat se va putea face în Bucureşti în zilele de 18 şi 19 septembrie, potrivit unei note publicate pe site-ul Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti. Pe data de 18 septembrie lucrările vor putea fi vizualizate între orele 9,00-12,00, iar pe 19 septembrie în intervalul 9,00-16,00.

În zilele de 7 şi 8 septembrie se vor depune cererile pentru vizualizarea lucrărilor la secretariatele unităţilor de învăţământ unde s-au susţinut probele scrise-centre de examen.

Unităţile de învăţământ în care se va organiza vizualizarea lucrărilor sunt: sectorul 1 – Liceul Teoretic „Nicolae Iorga”, sectorul 2- Şcoala Centrală, sectorul 3 Liceul Teoretic „Benjamin Franklin”, sectorul 4 – Liceul Tehnologic de Metrologie „Traian Vuia”, sectorul 5 Şcoala Gimnazială nr. 128, sectorul 6 Colegiul Economic „Costin C. Kiriţescu”.

Potrivit notei, vizualizarea lucrărilor se va face în prezenţa unei persoane desemnate de preşedintele comisiei, candidatul neavând dreptul de a fotografia lucrarea şi/sau de a obţine copia acesteia. AGERPRES