Una dintre putinele bucurii ale acestei perioade, stim bine, a fost sa vizionam si o multime de filme grozave in casa alaturi de cei dragi.

Acum, un nou concept dezvoltat de Publicis Events si tehnic pus in aplicare de Backstage Production Group alaturi de parteneri importanti precum Escape Group si IG Vision, spera sa aduca distractia si voia buna la cote molipsitoare in fiecare saptamana a acestei veri.

Startul a fost dat vineri, 3 iulie, cu seria de proiectii cinematografice outdoor iar Motherless Brooklyn a fost primul film difuzat.

Arena Tei, un spatiu outdoor incantator, a fost dotat cu toate echipamentele necesare organizarii oricarui tip de eveniment, asadar ne adresam atat persoanelor individuale prin proiectele destinate publicului larg cat si companiilor care sunt in cautarea unui spatiu pentru implementarea unui eveniment corporate.

Spatiul are o capacitate de peste 500 persoane, este adaptat tuturor normelor de siguranta si va gazdui toate aceste evenimente pentru urmatoarea perioada de vara.

Scrie-ne in Backstage la adresa contact@backstage.ro si programeaza-ti urmatorul eveniment outdoor.

Backstage Production Group reprezintă un furnizor complet de soluții tehnice inovatoare. Compania oferă acces la o gama integrată de servicii: videoconferințe, design și producție tehnică evenimente MICE, corporate, târguri și expoziții, instalări echipamente A/V, lumini, scenotehnică în săli de conferință.