Liceenii care vor să afle mai multe informaţii despre oferta educaţională a Universităţii Naţionale de Educaţie Fizică şi Sport din Bucureşti pentru anul universitar 2015 – 2016 şi care vor să se familiarizeze cu mediul de lucru universitar şi cu spaţiile de învăţământ oferite de instituţie o pot face în perioada 6-9 aprilie în cadrul evenimentului „Ziua porţilor deschise”.

Potrivit unui comunicat de presă al UNEFS, luni, marţi şi miercuri în intervalul orar 10,00 – 13,00, cadrele didactice ale Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport şi ale Facultăţii de Kinetoterapie le vor prezenta viitorilor studenţi oferta educaţională pentru toate ciclurile de învăţământ – licenţă, master, doctorat – şi alte programe precum: cursuri postliceale, şcoala de antrenori, cursuri pentru organizatori de evenimente şi instructori de fitness. Joi, începând cu ora 9,00, se va organiza şi o simulare a examenului de admitere iar elevii de liceu din clasele terminale vor vedea cum este să fii student pentru o zi al universităţii.

De asemenea, cei interesaţi vor putea participa direct la competiţii de fotbal, tenis, baschet şi handbal şi vor vizita baza didactică a universităţii – săli de curs, amfiteatre, baza sportivă, muzeul UNEFS. AGERPRES