Pentru a îndeparta orice risc în contextul creșterii cazurilor de gripă, ministerul Educației ar trebui să vină cu recomandări mult mai stricte pentru a nu afecta activitatea didactică în instituțiile educaționale.

Conform unui studiu realizat la începutul anului 2023 instituțiile educaționale trebuie să păstreze ritmul şi să aibă un procent mare de participare la cursuri.

Compania BIOCOMP are grijă de sănătatea tuturor elevilor/ studenților/ cadrelor didactice, prin intermediul sistemului de „Biosecuritate Ecologică Integrată cu tehnologia luminii ultraviolete UV-C”.

Principalele avantaje în folosirea unui sistem de “Biosecuritate Ecologică Integrată cu tehnologia luminii ultraviolete UV-C”:

  • Dezinfecţia aerului 24/7în orice spațiu de învățământ, în prezența 100% sigură a elevilor conform reglementărilor internaționale 2023, eliminând contaminările cu orice biocontaminant și ca urmare eliminând riscul îmbolnăvirilor specifice.
  • Dezinfecția suprafețelorexterioare a podelelor, pereților, birourilor, scaunelor, etc., în absența oamenilor, în minimum 15 minute.
  • Dezinfecția suprafețelor exterioare a tastaturii și obiectelor office de direct contact.
  • Dezinfecția încălțămintei și a obiectelor personalepentru stoparea introducerii de agenți patogeni periculoși, de la persoanele care intră în spațiu.
  • Dezinfecția interiorului mijloacelor de transport.

Recomandarea specialiștilor în domeniul dezinfecției cu lumină ultravioletă UV-C este utilizarea unui dispozitiv de tip BIOCOMP MAXI 360° de 440 W care este un dispozitiv mobil cu acționare prin priză, cu telecomandă, care distruge agenții patogeni cu o rată de eficiență de 99,99% pe o rază de 6 metri împrejur de fiecare dată când este posibil, a oricărui spațiu, în special în sălile de clasă, cabinete, laboratoare, săli de sport, biblioteci, etc, numai în absența persoanelor, în minimum 15 minute.

De asemenea, pentru a bloca biocontaminanții ce sunt introduși prin încălțăminte și obiecte precum pachete, colete, corespondența, genți, telefoane mobile, tablete, etc..

BIOCOMP produce două tipuri de dispozitive speciale de dezinfecțieunul a încălțămintei și unul pentru obiectele personale menționate.

În concluzie, alege varianta care ți se potrivește cel mai bine, specialiștii noștri te așteaptă.

BIOCOMP – EXPERTUL TĂU ÎN BIOSECURITATE ECOLOGICĂ INTEGRATĂ DE MAI BINE DE 32 DE ANI!