Procesul de învățare este fundamental pentru a asigura o dezvoltare continuă a societății. Nevoia constantă de inovare și crearea unor condiții optime de studiu sunt printre cele mai longevive preocupări ale domeniului educațional.

În acest context, miercuri, 27 octombrie, începând cu ora 17:00 are loc cea de-a patra întâlnire a comunității OSC-Hackathons. Tema ediției Impactul inovației în școli va fi discutată de specialiști în domeniu care vor aborda  nevoia de modernizare a sistemului educațional și avantajele pe care adoptarea inovației în activitățile de predare-învățare le are pe termen scurt, mediu și lung.

Întâlnirea va avea o durată de aprox. 90 minute și se va desfășura pe platforma ZOOM. Aceasta se adresează specialiștilor din educație: directori, profesori, inspectori, dar și elevilor, părinților, dezvoltatorilor de soluții digitale și studenților sau profesorilor interesați de competiții de tip hackathon, precum și organizațiilor care implementează sau sponsorizează astfel de competiții.

Înscrierile se pot face prin completarea formularului de AICI.

Comunitatea OSC – Hackathons este dezvoltată de Oameni și Companii, cu suportul Asociației Române pentru Lingvistică Computațională (ARLC), și este deschisă organizațiilor și persoanelor interesate să susțină inovația disruptivă din România.

Oameni și Companii-OSC oferă soluții de marketing utilizând un ecosistem propriu de +100 comunități business sau profesionale si platforme digitale asociate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici