Având în vedere acest început de an, aproape unu din doi profesori (43%) spun că sunt foarte îngrijorați să nu se infecteze cu virusul gripal.

De asemenea, motivul cel mai des invocat de către aceștia este grija față de familiile lor – fie că se referă la copii, părinți sau alți vârstnici apropiați.

„Dintre toți copiii care mi-au venit la cabinet cu simptome, pentru 80% s-a confirmat că au gripă. I-am testat pe toți. Ce putem face în această perioadă este să aplicăm pe cât posibil măsurile de protecție necesare”, a declarat Denisa Baboi, cadru medical într-una dintre școlile unde activează World Vision România.

Pe lângă recomandările oferite de către medicii specialiști, compania BIOCOMP oferă o soluție optimă pentru a evita infectările cu noul virus gripal și aceea fiind noul sistem de Biosecuritate Ecologică Integrată® cu tehnologia luminii ultraviolete UV-C.

Principalele avantaje în folosirea unui sistem B.E.I.:

  • Dezinfecţia aerului 24/7 în orice spaţiu de învăţământ, în prezenţa 100% sigură a elevilor conform reglementărilor internaţionale 2023, eliminând contaminările cu orice biocontaminant periculos, ca urmare eliminând riscul infectării cu orice posibil virus;
  • Dezinfecţia suprafeţelor exterioare a podelelor, pereţilor, birourilor, scaunelor, caiete, pixuri etc., în absenţa oamenilor;
  • Dezinfecţia încălţămintei şi a obiectelor personale pentru stoparea introducerii de agenţi patogeni periculoşi, de la persoanele care intră în spaţiu;
  • Dezinfecţia interiorului mijloacelor de transport a elevilor.

Pentru dezinfecția aerului, compania BIOCOMP recomandă utilizarea unui dispozitiv de dezinfecție cu lumină ultravioletă UV-C AIR GUARD 50W, cu montare pe stativ mobil, pentru dezinfecția și purificarea aerului, în prezența persoanelor.

Pentru dezinfecția suprafeţelor exterioare, se recomandă utilizarea unui dispozitiv de dezinfecție cu lumină ultravioletă UV-C MAXI 360 440W, cu montare pe stativ mobil, pentru dezinfecția rapidă a spațiilor de mari dimensiuni, în absența persoanelor.

Pentru dezinfecția încălţămintei şi a obiectelor personale, se recomandă utilizarea următoarelor 2 dispozitive:

  • dispozitiv de dezinfecție cu lumină ultravioletă UV-C CLEAN SHOES 64Wpentru dezinfecția încălțămintei;
  • dispozitiv de dezinfecție cu lumină ultravioletă UV-C BIO UV-BOX 30Wpentru dezinfecția obiectelor personale de mici dimensiuni (agende, portofele, telefoane mobile, chei etc.).

În concluzie, cu toții ne dorim să ne vedem copiii fericiți iar împreună cu sistemul de Biosecuritate Ecologică Integrată® cu tehnologia luminii ultraviolete UV-C putem realiza acest lucru.

Alege sistemul B.E.I. pentru un viitor sănătos!