In urma cu jumatate de an, pe piata de profil din Romania s-a deschis cel mai mare magazin de piane si pianine acustice, reconditionate si noi, Boem Club Pianos!

Magazinul vine in sprijinul tuturor pianistilor mici si mari care indragesc sa cante la pian, instrumentele fiind pentru toate gusturile si avand sonoritati diferite, touché diferit, pret diferit, in asa fel incat fiecare pianist sa poata gasi pianul potrivit la Boem Club Pianos.

Cu cel mai mare stoc de instrumente, Boem Club Pianos este lider pe piata de piane acustice din Romania, avand in oferta sa piane cu coada pentru concert, pentru locuinte, pentru scoli de muzica sau pentru institutii culturale si nu numai.

De asemenea, cei care doresc pianine acustice la preturi mai mult decat rezonabile si de o calitate foarte buna, pot gasi la Boem Club Pianos pianine acustice reconditionate integral in fabrica, precum si pianine noi, marcile Perzina, Steinberg, Zimermann, Hoffmann, Bechstein, C.Bechstein, Yamaha, Kaiser, Kawai.

Magazinul isi propune sa ofere o varietate de instrumente muzicale si marci diferite tuturor celor care canta la pian. Pianinele si pianele comercializate de catre Boem Club Pianos sunt accesibile ca pret pentru orice pianist, ele fiind grupate pe categorii: pianine si piane second hand, pianine si piane reconditionate partial, pianine si piane reconditionate integral, si pianine si piane noi. In functie de nivelul interpretativ personal, fiecare pianist isi va gasi cu siguranta intrumentul potrivit, care sa il satisfaca.

“Suntem bucurosi ca pana in prezent, toti cei care ne-au trecut pragul au fost incantati de varietatea marcilor si au avut posibilitatea sa testeze si sa aleaga ceea ce li s-a potrivit. Pe viitor ne vom dezvolta creativ in continuare si vom aduce acele pianine si piane care pot sustine calitativ talentele pianistice din Romania, asfel incat sa poata studia pe instrumente care sa ii ajute si sa le dezvolte abilitatile, nu sa ii incurce. Sustinem dreptul fiecarui pianist de a avea un pian de calitate si de a canta pe un pian acustic, cu sunet clar si armonice, care sa il bucure atat pe cel care canta, cat si pe auditoriul caruia se adreseaza; sustinem calitatea si performanta, prin instrumente calitative”, Claudia Atanasoae, Director Boem Club Pianos

Pentru cei care doresc sa vada si sa testeze pianele si pianinele de la Boem Club Pianos, pot suna la departamentul de Vanzari, pentru programarea unei intalniri, telefon 0723.772 048 sau pot trimite un e-mail pe office@boemclub.ro

Mai multe despre modelele de pianine si piane Boem Club Pianos puteti vizualiza aici.

https://www.facebook.com/BoemClubPianos/