Ultimele zile plăcute de toamnă se apropie de sfârșit. Dacă nu ți-ai făcut planuri pentru acest weekend, avem o sugestie pentru tine. Mega Auto, dealerul ŠKODA în Iași, organizează a doua ediție a Caravanei ŠKODA în Grădina Palas.

Primul eveniment din seria Caravanelor, ce a avut loc anul trecut, tot în Grădina Palas, a atras numeroși doritori de test drive și fani ai mărcii ŠKODA. Deși anul acesta este diferit și contextul este cu totul altul, Mega Auto îi va bucura în continuare pe fanii mărcii cu sesiuni de drive test, concursuri, premii și activități pentru cei mici. Pentru ca toate acestea să se poată întâmpla în deplină siguranță, toate măsurile igienico-sanitare vor fi luate conform legislației în vigoare.

La Caravană vor putea fi testate modele precum noua ŠKODA OCTAVIA, ŠKODA KODIAQ SPORTLINE, ŠKODA KODIAQ SCOUT, ŠKODA KAROQ SPORTLINE, SKODA KAMIQ și alte modele îndrăgite. Toate acestea într-o diversitate de niveluri de echipare și motorizări.

Pe pagina de Facebook Mega Auto – Skoda Iasi se desfășoară și un concurs cu premii pentru a sărbători cea de-a doua Caravană de la Palas.

Finanțator oficial al evenimentului: Porsche Finance Group România.

Prin intermediul partenerilor de la Porsche Finance Group România, vă punem la dispoziție o gamă variată de modalități de finanțare, precum și oferte atât pentru persoanele fizice, cât și pentru persoanele juridice.

Pentru informații suplimentare:

Telefon: 0232211664

E-mail: office@megaauto.ro