uamv timisoara.jpgSăptămâna trecută, rectorul Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară a Banatului din Timişoara, prof.univ.dr.ing. Paul Pîrşan, şi-a desemnat echipa de prorectori. Aceştia au fost audiaţi de comisiile de specialitate ale Senatului USAMVBT şi validaţi în plenul Senatului în şedinţa de vineri.

Astfel, din structura de conducere a USAMVBT pentru următorii patru ani fac parte: prof.univ.dr. Gheorghe Dărăbuş – prorector cu activitatea didactică, timp de două mandate a ocupat funcţia de decan al Facultăţii de Medicină Veterinară; prof.univ.dr.ing. Olimpia Iordănescu – prorector social şi administrativ, de la Facultatea de Horticultură; prof.univ.dr.ing. Teodor Traşcă – prorector cu activitatea de cercetare ştiinţifică, în mandatul trecut decan al Facultăţii de Tehnologia Produselor Agroalimenrare.

Tot în şedinţa de vineri s-a stabilit şi calendarul după care va fi realizată selecţia decanilor şi prodecanilor celor şase facultăţi ale USAMVBT, în perioada 19 – 23 martie.