Ford a extins gama Active cu noile variante Tourneo Connect Active pentru transportul de persoane și cu autoutilitara Transit Connect Active, disponibile la comandă cu livrare până la finalul acestui an.

Oferind un design exterior robust, inspirat din lumea SUV-urilor, un diferențial opțional mecanic cu alunecare limitată (mLSD) pentru o tracțiune îmbunătățită și o gardă la sol mai ridicată, noile modele Active oferă pachete versatile și potrivite pentru clienții ale căror activități presupun șofatul pe drumuri accidentate.

În plus față de aceste îmbunătățiri, noile variante Active oferă, de asemenea, finisaje interioare deosebite și tehnologii avansate de asistență și confort pentru șofer – păstrând în același timp funcționalitatea și flexibilitatea caracteristică gamei Connect.

Disponibil în versiuni cu cinci și șapte locuri, spațiosul Tourneo Connect Active poate transporta pasagerii și toate echipamentele lor de agrement. Pentru firmele și clienții care utilizează vehiculul în scop personal dar și în scop de afaceri, Transit Connect Active oferă un design inteligent și distinctiv, ce păstrează în același timp funcționalitatea și flexibilitatea caracteristică a gamei Connect.

„Modelele noastre Active sunt binevenite pentru șoferii care trebuie să se aventureze pe drumuri accidentate și vor să arate bine în timp ce fac acest lucru”, a declarat Hans Schep, director general, Vehicule Comerciale, Ford Europa. „Nu contează dacă este vorba de afaceri sau de relaxare – noile modele Tourneo și Transit Connect Active au flexibilitatea și capacitatea de a veni în sprijinul clienților cu spirit de aventură”.

Noul Tourneo Connect de transport persoane și autoutilitara Transit Connect Active oferă atât clienților privați cât și firmelor un nivel de ergonomie îmbunătățit și un design mai agresiv.

Îmbunătățirile includ scuturi și bare de protecție robuste, o gardă la sol mai ridicată și un diferențial mecanic cu alunecare limitată – disponibil opțional, pentru un nivel optim de tracțiune în condiții de condus dificile.

Tourneo și Transit Connect Active oferă un spațiu generos atât pentru pasageri cât și pentru depozitarea de echipamente, interiorul putând fi configurat pentru a facilita desfășurarea activităților de agrement.

Noile variante de echipare Active de tip autoutilitară și transport persoane se alătură modelelor mai mari Transit Custom și Tourneo Custom Active, recent lansate.

Familia de vehicule Tourneo și Transit a jucat anul trecut un rol semnificativ, Ford fiind cel mai popular brand de vehicule comerciale din Europa pentru al cincilea an consecutiv.

Mai multe detalii despre gama de vehicule comerciale Ford, vă pot fi oferite de echipa Ford Iași – ATI Motors Holding: https://ford-iasi.ro/promotion/campanie-6-luni-comerciale/