Traficul din orașe s-a modificat considerabil, odată cu întoarcerea din concediu și începerea școlii. Fiecare dimineață testează răbdarea șoferilor pe străzi, în drumul către serviciu sau școală/grădiniță.

MagAutomobile derulează un sondaj în rândul ieșenilor, pentru a afla ce mașină din portofoliul său are profilul potrivit pentru a fi condusă zilnic, către școală sau serviciu. Agilă, încăpătoare, cu consum mic – care este mașina optimă pentru drumurile de zi cu zi?

Care este mașina ta de familie/de oraș preferată? Participă la sondajul MagAutomobile de pe site și te poți plimba, timp de o săptămână, cu una din mașinile disponibile în portofoliu. Înscrie-te aici!

Campania se derulează până pe 4 octombrie, iar câștigătorul va fi anunțat pe site și pe conturile sociale MagAutomobile: FacebookInstagram și LinkedIn.

Magautomobile.ro este o platformă integratoare dezvoltată de grupul de firme Mega Auto – ATI Motors Holding, care are o experiență de peste 18 ani pe piața serviciilor auto din Nord-Estul României.