elevi semicerc.jpgDupa ce in anul 2012, la editia a III-a a actiunii „Saptamana familiei, saptamana fara TV”, au beneficiat de Biletul de Intrare gratuit 121.702 copii, Zibo.ro pune la dispozitia tuturor profesorilor din Romania si in acest an, Biletul de Intrare pentru elevi, la peste 250 de muzee, gradini zoologice si botanice, valabil doar pe data de 3 aprilie 2013. Biletul este disponibil Gratuit pe www.zibo.ro.

In cadrul programului „Sa stii mai multe, sa fii mai bun”, 1 – 5 aprilie 2013, Zibo.ro invita scolile sa participe la „Saptamana familiei, saptamana fara TV”, editia a IV-a.
Pe 3 aprilie sunteti invitati sa descarcati BILETUL de INTRARE GRATUIT pentru elevi, la peste 250 de muzee, gradini zoologice si botanice. Biletul este valabil pentru o clasa de elevi, iar pentru validarea acestuia trebuie sa intrati pe www.zibo.ro si sa va inscrieti pe paginile de prezentare ale muzeelor si gradinilor zoologice partenere. Data limita pentru inscriere este 15 martie 2013. La muzeele in care exista limita de locuri, se va aplica regula „primul venit, primul servit”.

In cadrul actiunii sunteti invitam sa luati parte si la „Crosul copiilor”. „Pauza de educatie fizica” este o actiune organizata lunar de Zibo.ro, in peste 200 de scoli din Romania. Prin aceasta actiune se doreste sa se traga un semnal de alarma privind cresterea alarmanta a obezitatii infantile in Romania. Conform OMS, Romania se afla pe locul 3 in Europa la obezitatea infantila.