Pe data de 21.03.2021 va avea loc Concursul de Programare organizat de Departamentul de Calculatoare al Universității Tehnice din Cluj-Napoca (UTCN) pentru elevii de liceu, clasele X – XII (ediția 2021).

Concursul se desfasoara simultan cu Concursul de selectie si verificare lot ACM pentru studentii UTCN, dar elevii de liceu vor avea un clasament separat. Acest concurs are un grad ridicat de dificultate, similar gradului de dificultate al unei olimpiade nationale sau internationale.
Elevii premianti la acest concurs sunt admisi la FACULTATEA de AUTOMATICA si CALCULATOARE FARA EXAMEN DE ADMITERE, daca doresc acest lucru, cu conditia sa obtina nota minima 8 la BAC la proba de matematica.

INSCRIEREA la concurs se va face pina la data de 13 Martie 2021, ora 23:59:59, prin trimiterea unui email catre alin.suciu@cs.utcluj.ro, in care se vor furniza urmatoarele date, in aceasta ordine:
1. Numele si prenumele
2. Liceul
3. Localitatea
4. Clasa
5. Adresa de email
6. Un link la profilul vostru de pe „infoarena” (https://infoarena.ro) unde sa se vada problemele pe care le-ati rezolvat (in pagina de statistici)
7. Codul sursa pentru o problema rezolvata din setul de mai jos (text ASCII)
8. Descrierea în cuvinte a solutiei de la problema rezolvata, maxim 300 de cuvinte (text ASCII)

Cerinta minima pentru a putea intra in Faza 1 a concursului este de a rezolva si trimite solutia la una din problemele din setul de mai sus. Aceasta este o conditie necesara dar nu si suficienta!  Cei admisi in Faza 1 a concursului vor fi notificati prin email. Lista completa a participantilor admisi in Faza 1 a concursului va fi facuta publica pe acest sait, in data de 15 martie 2021.