Campania de strângere de fonduri inițiată de comunitatea universitară a UOC continuă

Universitatea Ovidius din Constanța mulțumește tuturor celor care s-au alăturat campaniei de strângere de fonduri „Împreună pentru sănătatea comunității noastre!”, inițiată de membrii comunității noastre universitare, și au donat în contul Fundației „Metamorphosis”.

Până în acest moment, Fundația „Metamorphosis” a UOC a achiziționat din banii strânși, pornind de la nevoile identificate de medicii din linia întâi din cadrul Spitalului Clinic de Boli Infecțioase și comunicate către noi, un video laringoscop și produsele necesare întreținerii și dezinfectării acestui dispozitiv, 5 stetoscoape, dintre care patru senzitive și unul ultra-senzitiv, dar și medicamente antiinflamatorii pentru a completa terapia bolnavilor severi. Toate acestea au fost donate spitalului de președintele fundației, prof.univ.dr. Alin Larion. Totodată, prin intermediul Fundației „Metamorphosis” a fost direcționat către spital un set de 50 de viziere primit prin donație de la un grup de tineri antreprenori din Cluj. De asemenea, a fost direcționat un prototip de tunel de decontaminare automatizat, realizat de o echipă de alumni ai UOC. Tunelul de decontaminare a fost amplasat la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și deservește personalul medical care părăsește zona în care sunt internați pacienții infectați cu SARS-CoV-2.

Campania „Împreună pentru sănătatea comunității noastre!” continuă. În perioada următoare, se intenționează acordarea de sprijin și altor instituții medicale clinice din județul Constanța, pentru completarea necesităților identificate de către medici.

În acest sens, vă reamintim datele fundației:

  • Beneficiar: Fundația „Metamorphosis” a  Universității „Ovidius”  din  Constanța
  • Adresă: Mamaia nr.124, Constanța, 900527
  • Cont bancar (IBAN): RO49BRDE140SV73207651400 (deschis la BRD Constanța)
  • CIF: 39912517

În documentul bancar, la rubrica „Explicații”, vă rugăm să completați cu mențiunea „Donații COVID-19”.

Persoanele fizice sau juridice care doresc să doneze către Fundația UOC, în contextul pandemiei, produse care sunt necesare în desfășurarea actului medical, pot contacta Fundația la adresa de e-mail: rectorat2@univ-ovidius.ro