Cei mai merituoşi elevi din Reşiţa au fost premiaţi, pe 8 decembrie, în cadrul unei festivităţi ce a avut loc la sediul Inspectoratului Şcolar Judeţean Caraş-Severin.

„Ne bucurăm că şi în acest an avem posibilitatea de a premia cei mai merituoşi elevi din municipiul Reşiţa. Fiecare unitate de învăţământ a avut posibilitatea să nominalizeze acel elev care s-a evidenţiat, atât la competiţiile şcolare, cât şi la cele extraşcolare. Ne bucurăm că există această oportunitate, oferită de o societate comercială, de a premia elevii cu care ne mândrim”, a declarat, cu acest prilej, Mircea Meilă, inspector şcolar la ISJ Caraş-Severin.

Astfel, un număr de 15 elevi din Reşiţa au primit premii constând în bani, dar şi diplome, din partea S.C. Caraş S.A., societate care a iniţiat această gală şi a asigurat premiile de 14 ani. „Acţiunea noastră are un scop educativ. Mai exact, vrem să le dăm o speranţă acestor copii, să îi încurajăm. Ne dorim ca, atunci când sunt aceşti copii vor fi mari, să ofere şi ei daruri, din puţinul lor, şi să facă acest lucru cu drag, aşa cum au învăţat de la noi”, a afirmat Ioan Pârvănescu, reprezentantul firmei care a asigurat premiile. AGERPRES