redpoint_logonou.jpg
In contextul recentei mediatizari a cazului de calculare gresita a mediilor la examenul de admitere din cadrul Facultatii de Litere a Universitatii Bucuresti, compania
The Red Point doreste sa precizeze clientilor si partenerilor ca softul utilizat pentru procesarea datelor in cadrul Facultatii de Litere a fost altul decat cel folosit in restul facultatilor universitatii, unde The Red Point a implementat componenta de scolaritate (University Management System) a solutiei Academis.

Conducerea Universitatii din Bucuresti certifica faptul ca in cadrul Facultatii de Litere nu este implementata solutia University Management System oferita de compania The Red Point. Eroarea in calcularea mediilor s-a datorat unei deficiente provocate de folosirea unui alt produs software pentru centralizarea datelor candidatilor.

In sustinerea celor precizate mai sus, compania The Red Point face referire la comunicatul publicat de catre Universitatea Bucuresti si care poate fi gasit pe website-ul universitatii: “Conducerea Facultatii de Litere isi cere scuze pentru situatia creata la afisarea rezultatelor de la specializarile care au organizat concurs de admitere pe baza
mediilor de la examenul de bacalaureat si a celor din anii de studii. Comisia de admitere a Facultatii de Litere asigura toti candidatii ca va verifica TOATE MEDIILE de la aceste specializari si va afisa listele corectate cat mai curand, la avizierul facultatii si pe site-ul www.unibuc.ro/ro/fac_litr_ro. Precizam ca softul utilizat in procesarea datelor s-a folosit numai la Facultatea de Litere.”