Studenţii Universităţii „Lucian Blaga” din Sibiu (ULBS) vor avea ocazia să afle în 13 noiembrie cum pot face şi ei o afacere de succes, de la Liliana Paraipan, proprietara unor spa-uri din Bucureşti, aceasta fiind printre antreprenorii invitaţi să conferenţieze la instituţia de învăţământ superior, a precizat pentru profesorul Mihaela Rotaru, coordonatorul proiectului.

Întâlnirea dintre studenţi şi antreprenoarea Liliana Paraipan va avea loc în 13 noiembrie, între orele 19.00 – 21.00, la Facultatea de Inginerie, sala IM 301, potrivit sursei citate. Nu doar studenţii pot participa la această întâlnire despre antreprenoriat, ci şi alţi sibieni interesaţi, dacă îşi fac rezervare pe site-ul proiectului.

Până la finalul anului, ULBS a invitat alţi doi antreprenori să le vorbească studenţilor despre succesul afacerii lor, în 27 noiembrie şi 11 decembrie. Printre invitaţi se numără Ciprian Cândea, care conduce o companie de IT.

„Aducând antreprenori din întreaga comunitate locală, absolvenţi ai universităţii, poveşti de succes naţionale şi internaţionale dintr-o gamă diversă de industrii şi experienţe, discuţiile de 90 de minute vor implica un amestec de formate concepute pentru a ajuta atât întreprinzătorul, cât şi participantul să afle provocările cheie, sfaturi şi informaţii despre funcţionarea şi dezvoltarea unei afaceri. Aceste tipuri de programe comunitare de comunicare sunt esenţiale pentru a ajuta la inspirarea unei noi generaţii de oameni de afaceri locali şi pentru a dezvolta locuri de muncă la nivel local. Şansa de a auzi despre bătăliile şi succesele, eşecurile, lecţiile învăţate şi înţelepciunea câştigată de la decizia îndrăzneaţă de a păţi în necunoscut creând locuri de muncă şi construind o afacere, este un eveniment unic”, a declarat Mihaela Rotaru, coordonatorul proiectului numit „Întâlneşte Antreprenorul”.

„Întâlneşte Antreprenorul” este un program dezvoltat de Universitatea „Lucian Blaga” şi Camera de Comerţ Britanică din România, filiala Sibiu. AGERPRES