Luxury Hybrid & Electric Cars, brand al grupului Mega Auto – ATI Motors Holding Iași, cu un parcurs de peste 8 ani în comercializarea autoturismelor prietenoase cu mediul, continuă să ofere românilor posibilitatea de a beneficia de noile tehnologii Hibrid, Plug-In Hibrid și Electrice, prin afilierea la marii retaileri auto internaționali, punând la dispoziția clienților stocuri cu livrare imediată, la prețuri cât mai avantajoase.

Lumea este într-o continuă schimbare, modelele de business se reînnoiesc și se reașează în această perioadă, iar domeniul auto va avea, de-asemenea, acest parcurs. Luxury Hybrid & Electric Cars dorește să fie în continuare deschizător de drumuri, să inoveze într-un domeniu cu o dinamică surprinzătoare și prin acest nou concept, își propune să rămână prima opțiune atunci când clienții aleg mobilitatea, în special cea însoțită de tehnologiile viitorului, sloganul nostru fiind “The mobility of the future”.

Începând cu anul 2012, 95% din vânzările de autovehicule hibride de lux din Iași au fost realizate de către Luxury Hybrid & Electric Cars, fapt ce confirmă că suntem primii care avem experiența și expertiza necesară în a propune clienților tehnologii inovative și a veni în întâmpinarea acestora cu cele mai optime soluții, prin implementarea unor noi metode și instrumente online.

Astfel, vă prezentăm, în cele ce urmează, informațiile necesare despre Programul Rabla Plus, program care a debutat în ziua de 25 martie a acestui an și prin care Guvernul susține înnoirea parcului auto din România, prin acordarea unor generoase prime de casare pentru mașinile care îndeplinesc anumite condiții.

 

RABLA PLUSPentru vehicule 100% electrice sau cu tehnologia Plug-In Hibrid

Pentru cei care optează pentru o mașină 100% electrică sau Plug-in hibrid, Programul Rabla Plus oferă două tipuri de tichete:

  • un eco-tichet de 20.000 de leipentru achiziția unui autoturism nou Plug-in hibrid cu emisii de CO2 mai mici sau egale cu 50g/km în regim WLTP.
  • un eco-tichet de 45.000 de lei pentru achiziția unei mașini 100% electrice.

 

Esențial de reținut este faptul că programele Rabla Clasic (tichet 6.5000 de lei) și Rabla Plus pot fi accesate împreună. Un exemplu în acest sens poate fi reprezentat de:

  • achiziția unei mașini cu tehnologie Plug-In Hibrid și casarea unui autoturism vechi, pentru care clientul poate beneficia de suma totală de 26.500 de lei.
  • achiziția unei mașini 100% electrice și casarea unui autoturism vechi, pentru care cumpărătorul poate beneficia de suma totală de 51.500 de lei.

Bugetul pentru Rabla Plus a fost mărit cu 45%, ajungând anul acesta la 140 de milioane de lei, echivalentul aproximativ pentru 3.000 de autoturisme electrice sau peste 6.000 de autovehicule hibrid. În ediția de anul acesta a programului Rabla Plus, una dintre condițiile nou impuse este interzicerea vânzării autoturismului electric achiziționat prin program pentru o perioadă de minim un an de la cumpărare, iar în ceea ce privește subvenția de la stat pentru achiziția unei mașini electrice sau plug-in hibrid, condiția este ca aceasta să nu depășească 50% din prețul de listă al mașinii.

Așadar, se încearcă reînnoirea treptată a parcului auto din România prin încurajarea populației de a-și achiziționa autoturisme cu emisii cât mai reduse, iar echipa Luxury Hybrid & Electric Cars este la dispoziția dumneavoastră pentru a alege modelul preferat cu tehnologie inovativă:

Alexandru Iriciuc-Burlea, tel. 0769.221.213, email alexandru.iriciuc@luxuryhybridcars.eu

Emanuel Medvedev, tel. 0744.340.319, email emanuel.medvedev@luxuryhybridcars.eu

De-asemenea, puteți consulta ultimele noutăți și oferte atât pe site-ul www.emagautomobile.ro, cât și pe pagina de Facebook Luxury Hybrid & Electric Cars.